Revija “Way of life” by Mako u Belišću

Mjesto događanja: Kazališna kavana u Belišću.


Vaš Mako

Mjesto događanja: Kazališna kavana u Belišću.

Razlog okupljanja: humanitarna prodaja modela iz kolekcije “Way of life” za udrugu sv. Vinka Paulskog koja pomaže starima, bolesnima i siromašnima. Uz to, revija i predstavljanje modela iz kolekcije “Way of life” by Mako te predstavljanje i otvorenje nove terase kazališne kavane.
I ovaj put smo potvrdili kako bilo koju radnju, događaj ili sl. čine upravo ljudi. Izuzetno nas čini sretnima što smo okruženi u poslu i u privatnom životu sa svim ovim prekrasnim ljudima koji su zaslužni što je kolekcija ugledala svjetlo dana te jer smo dobili mogućnost da ju prezentiramo uživo. Želja nam je da naše drage dame i klijentice mogu slobodno uživati u modelima u kojima će zablistati u jesensko zimskim šetnjama gradom, na poslovnim sastancima te domjencima i slično.

U Belišće smo stigli u 16:00 sati gdje je sve bilo u punom jeku spremanja, pranja prozora i čišćenja kako bi sve bilo na vrijeme gotovo za otvorenje i početak revije u 19.00 sati. Djevojke iz Belišća: Karla Harkanovac, Eleonora Balog – miss bazena Belišća, Lucija Lovrenčić predvođene našom ambasadoricom Anamarijom Lovrenčić uz Teu Đurišić i njezinu mamu Daliborku, čekale su svježe, nasmijane i već našminkane. Binela i Sanja stigle su malo prije te su se odmah posvetile pripremi modela za humanitarnu prodaju koja je trebala početi u 17.00 sati. Sibila Garić, Nedica Janković te Ana Piskač Dimitrijević stigle su užurbano kao i uvijek no vidno dobro raspoložene i spremne za akciju. Tea Tonković nas je u svakom trenutku poletno pratila. Veselom društvu ubrzo su se pridružile i Gabrijela Ivanković, Marina Jakobović i Đurđica Radić.

Djevojke nisu mogle dočekati pregledavanje kolekcije i oblačenje prekrasnih modela pletenih haljina i džempera. Dok su se presvlačile i isprobavale kombinacije, Anamarija je svojom vještom rukom uređivala Nedicu. Živahno i užurbano je bilo kako u backstageu tako i na bini, a dečki iz dua “Vječni osmijeh” pripremali su glazbenu podršku i slagali instrumente. Atmosfera je doživjela svoj vrhunac, a svi su bili spremni za reviju već u 18.20 sati. Gosti su se počeli okupljati poslije 18:30, razgledavajući modele te su također kupujući donirali za udrugu sv.Vinska Paulskog.

Revija je počela u 19.00 sati i otvorila ju je naša Anamarija Lovrenčić sa sestrom Lucijom. U crno bijeloj kombinaciji modela Anamarija je nosila komplet br. 1177162 – jakna i br. 1177215 suknja, a Lucija haljinu br. 1177180, slijedile su Sibila, Tea Đurišić, Eleonora, Tea Tonković, Karla, Gabi, Nedica, Đurđica. Revija se podijelila na poslovni i večernji dio. U poslovnom dijelu u kojem su prevladavali pleteni džemperi i haljine,djevojke su imale tri izlaza. Nakon prvog dijela slijedila je pauza te nedugo potom predstavljanje sudionika i organizatora gdje smo također imali priliku čuti par riječi od gospođe Jasne Mužević i udruge. Nakon predstavljanja uslijedio je glazbeni predah uz domaće hitove.

U drugom izlazu djevojke su predstavile svečane i večernje modele iz kolekcije “Way of life. U ovim modelima prevladavaju džersej pletiva, čipka, til ukrašene prekrasnim masivnim nakitom, chocker ogrlicama i visećim naušnicama koje također možete pronaći u Makou. Završetak revije obilježen je prekrasnim defileom svih modela koji je popraćen pljeskom. Program revije vodila je Tea Kozina a domaćini revije su bili gđa Milica Milec i direktorica Ville Valpovo Gordana Miliec uz potporu svoje cijele obitelji.

Ovo je druga zajednička suradnja obitelji Milec sa Makoom i ovim putem im se zahvaljujemo na ugodnoj suradnji.

Zaključak – prekrasno druženje i opuštanje uz prekrasne ljude.