Zašto nositi Mako pletenu odjeću?

Mako pletenina za sve.


Vaš Mako

Pletena odjeća danas predstavlja puno različitih ideja i stilova. Danas se od tog materijala rade zanimljivi komadi odjeće – od haljina, hlača, vesti pa čak i kupaćih kostima. Mi znamo koliko izrada modela može biti zahtjevna kada se koriste visoko kvalitetne sirovine i zbog toga se trend  kod pletene odjeće sporo mijenja. Pletena odjeća je posebna i zbog toga možemo reći da je to stil odijevanja, a ne trend. Tako da ćete našu odjeću najčešće nositi  dugo vremena s manjim izmjenama, kombiniranjem s nekim drugim odjevnim komadima, modnim dodacima i nakitom. Pletena odjeća nije samo kvalitetna i udobna, ona je i praktična.

Pletenu odjeću većina vas  povezuje s nečim šlampavim, velikim i toplim što dobro stoji samo mršavicama. Treba naglasiti da naša pletena odjeća ostavlja drukčiji dojam. Naši modeli su izrađeni od stabilnog i čvrstog pletiva koji ne djeluje šlampavo nego savršeno prati liniju tijela i skriva nedostatke.

Mako pletena odjeća dolazi u velikom spektru veličina od 34/36 do 54 za žensku odjeću i od 48 do 64 za mušku. Pletene haljine su već nekoliko sezona u velikoj potražnji. Možete ih nositi u ležernoj verziji kao i u službenim prilikama. Moramo naglasiti da se zbog svoje stabilnosti pletiva ne gužvaju i da su uvijek kao skinute s vješalice.

Pletena odjeća je popularna jer ne traži žrtvovanje stila ili udobnosti. Ona je udobna i praktična, a u isto vrijeme vizualno primamljiva i elegantna. Mako odjeća je napravljena od najfinijih prirodnih materijala poput čiste merino vune i 100% pamuka. Upotrebljavamo mješavine prediva vune i akrila, pamuka i akrila te pamuka i viskoze.

Ako ste u potrazi za novim komadima odjeće kako biste obnovili svoje garderobe, Mako kolekcija je puna kombinacija u koje ćete se jednostavno zaljubiti.

Mako odjeća je topla, udobna, moderna i treba uvijek imati par komada u svom ormaru!