Proljetno-ljetna kolekcija STREAMLINE

Jer žena je dama!


Vaš Mako

Sniženja su završila, lijepo i sunčano vrijeme je u dolasku, a mi u Makou za vas žurno i vrijedno pripremamo kampanju i prezentaciju modela iz nove kolekcije Streamline.

Dok nestrpljivo iščekujete galeriju i slike novih modela dat ćemo Vam mali djelić, sneak peek, kolekcije.
Kao ni Pariz i Milano ni mi u Osijeku nismo mogli odoljeti senzualnim, prozirnim, šarenim i beskrajno mekanim materijalima.

Čipka i ostale prozirne tkanine

Par godina već kako u dizajnerskim kolekcijama tako i u našoj provlači se puno čipke ,šifona i tila. Ove godine ćemo vas iznenaditi i obući u predivne cvjetne tilove i šifone kako bi naglasili vašu senzualnost i ženstvenost. Dizajneri prozirnim formama skreću pogled na donje rublje, mi nismo tako slobodni i žensku senzualnost naglašavamo kroz decentno otkrivena ramena i dekoltee jer za nas je svaka žena na prvom mjestu dama!

Osim cvjetnog tila i šifona ove godine nismo mogli ni bez digitalnog cvjetnog printa na ugodnoj viskozi te smo za Vas pripremili prekrasna dva cvjetna dezena. Jedan je nježniji i blaži u pastelnim tonovima naglašen prekrasnim ružama u fuksija i senf žutoj, dok je drugi za one snažnije, samostalnije dame sačinjen od bijelih cvjetova s podlogom, u tamnim nijansama prošarane bordo, rozim i electric violet šarama.

Volani , plise i druge vidljive neravnine

Kako ni prošle tako ni ove sezone nismo mogli odoljeti pliseima, volanima i drugim naborima pa smo za vas osmislili i napravili prekrasne plise haljine, haljine s volanima te tunike sa naborima.

Uz standardnu crnu, plavu i senzualno crvenu, očekuju Vas koraljna, puder i lime zelena.

Za dnevne varijante, odlaske u grad i špicu odjenut ćete prugaste i monokromatske haljine i tunike, jer bez prugica i crtica jednostavno se ne može.