Mako – Brodska bajka

Fashion Fairytale kolekcija


Vaš Mako

U mjesecu ljubavi uspješno smo snimili novu proljetno/ljetnu kolekciju koja nosi naziv Fashion Fairytale. Ovo je prva kolekcija koju smo snimali izvan Osijeka, ali to nije umanjilo naš entuzijazam i ponos. Lokacija za slikanje bila nam je prekrasni Slavonski Brod – koji smo odabrali inspirirani temom vila. Ovaj mistični grad, pun bajkovitih lokacija toplo nas je ugostio i zbog toga ćemo mu se uvijek rado vraćati. S obzirom na temu, Tibor Vidaković (studio Sofija) i Ena Gilih šminkom i frizurom pretvorili su naše ambasadorice Doris Crnjac i Ivanu Soldo Čabraja (koju ćete od 23.2. moći gledati u predstavi Lukava udovica) u ženstvene vile!

Tibor im je u svom majstorskom stilu napravio afro kovrče, a Ena predivnim toplim tonovima i šljokičastim sjenilima istaknula sve njihove atribute te naglasila izražajne oči i crte lica.

Gospođa Vera Pudić, turistički vodič iz Slavonskog Broda, otkrila nam je sva tajanstvena mjesta u gradu. Ne možemo opisati iznimnu zahvalnost na njezinoj posvećenosti i vremenu koji je odvojila za naš tim. Otvorila nam je vrata svih kazamata u Tvrđavi Brod, ali i zatvora Muzej tambure. Kroz Muzej tambure proveo nas je gosp. Krešimir Dokuzović. Pokazao nam je sve primjerke tamburica i ostalih sličnih instrumenata te ispričao priče o poznatim licima sa slika.

Najugodnije smo se proveli i zabavili s gospođom Anom Golubić u njezinoj Palači – Golubić. Naučili smo mnoštvo lijepih stvari o samim počecima aristokracije iz 20.stoljeća te čuli nekoliko savjeta koji imaju posebnu vrijednost jer dolaze od osobe s bogatim iskustvom. Naša fotografkinja Jana zasvirala je na starom klaviru i tako upotpunila mističnu atmosferu. Na kraju snimanja otišli smo u etno restoranu Uno, koji se nalazi u blizini naše prodavaonice u Brodu. U Unu su nam za potrebe snimanja otvorili svoju konobu koja je uređena u vintage stilu. Minimalistički vintage izgled konobe poslužio je kao scenografija za našu cvjetnu rapsodiju nove kolekcije. Snimanje smo završili u Unu, okrijepili se i obnovili snage za povratak kući.

Kolekcija vrlo brzo stiže i u naše prodavaonice!