„Jesen stiže dunjo moja…“

„Jesen stiže dunjo moja…“, tako kažu stihovi stare pjesme, a i mi to osjećamo svakim danom kako nas ljeto lagano napušta. Dolazi nam teta „Jesenjka“ sa svim svojim predivnim darovima, bojama u zlatnim tonovima i mirisom pečenog kestenja. Sve promjene lako će se prebroditi uz ugodnu toplu odjeću koju smo Vam pripremali tijekom vrućeg ljeta u našim radionicama.

Blažena trikotaža i pletenina, meka topla i prilagodljiva, užitak je na tijelu. Upravo to je ono što smo Vam drage naše pripremili za nadolazeće dane, a svi modeli uskoro će biti dostupni za pogled na našim stranicama www.mako.hr. Njima ćete obnoviti i popuniti Vaše kombinacije za hladnije dane u našoj poslovnici u Divaltovoj 91. Topli džemperi, suknje, majice, veste, haljine, izuzetne su kvalitete, a sve za Vaš dobar izgled i osjećaj ugode.

Uzorak

Veliki Dolce&Gabbane, zaslužan za ulazak pepita uzorka u modni svijet, proljetnu sezonu 2016. obilježio je upravo pepita uzorkom kao prvim izborom. Diorovi modeli iz 90-tih bili su u svim oblicima i bojama pepita. Oduševili su sve modne ikone. Najčešća kombinacija je crno-bijela u svim varijacijama drugih boja i uzoraka te na svim dijelovima odjeće i drugim modnim detaljima.

Uzorak 2

Čini se kako se ovdje radi upravo o jednom uzorku koji je vječit i uvijek u trendu. Nezamjenjiv i nosiv u svakoj kombinaciji.

Slika iz prošlogodišnje kolekcije – pepita haljina

mako-kolekcija-jesen-zima-2015-2016-2

U novoj modnoj liniji za nastupajuću jesen-zimu osim pletenine i trikotaže pripremamo i modele koristeći kvalitetne i podatne materijale s trendi uzorcima od kojih neke možete vidjeti na slijedećim slikama. Što će od njih naši dizajneri pripremiti – još je tajna, ali ubrzo ćete saznati i naravno, uživati.

Uzorci

Iznenađenje za kraj…Naše novo zaštitno lice – mlada i prelijepa glumica Ivana Gudelj u Mako-ovoj novoj kolekciji jesen-zima. I do sada je surađivala s nama u predstavljanju ljetne kolekcije 2016., a sada će biti glavna dama naše nove modne linije.

Ivana Gudelj

Drage naše dame, molimo vas za još malo strpljenja kada ćemo i potpuno krenuti u novu jesenju kolekciju. Mi Vas kao i uvijek s radošću očekujemo na svim prodajnim mjestima Mako odjevne linije gdje je u tijeku raprodaja i velika sniženja kolekcije Summer Energy.

I na kraju, pozivamo Vas na prijavu za naš neizostavni newsletter putem kojeg možete prvi saznati za sve nove akcije i popuste koje pripremamo!