Novi modeli – novi materijali!

Prvi dani jeseni pristigli su u svoj svojoj ljepoti. A pristiže i naša nova kolekcija jesen – zima sa svim svojim novostima. Ove godine jesenje-zimska kolekcija nije posebna samo u modelima već i u materijalima. Istraživali smo što bi to bilo najpogodnije za Vas, naše drage dame. Novi modeli, novi materijali i nadamo se pravi pogodak za uživanje u jesenjim i zimskim danima.
Našu potragu usmjerili smo ka mekim i podatnim pletivima , a ujedno lakim za održavanje. Cilj nam je također bio i da pletiva budu udobna i ekološki prihvatljiva.

Mako novi materijali

Odluka je pala na mješavine viskoze , pamuka i akrila vune i akrila i vrhunskim pletivima izrađenih od kombinacije najfinijih merino vlakana, pamuka i akrila . Posebne osobine ove mješavine su dugotrajnost i nezahtjevno održavanje. Ono što je bitno za naše dame je da ovakvi modeli u pranju ne mijenjaju osobine (ne istežu se), a i boje su postojanije. Znamo da su materijali a pogotovo pletiva od čistog vune a i čistog pamuka jako osjetljiva u pranju, a posebno pri sušenju i glačanju. Kada u jutarnjoj žurbi spremanja moramo pripremiti i izglačati nešto pamučno ili vuneno odmah se „oznojimo od muke“. Upravo stoga smatramo kako je spomenuta kombinacija dobitna uz eko tex certifikat kao dokaz ekološke prihvatljivosti i vrhunske kvalitete.

Materijali u proizvodnji

Naši modeli izrađeni u ovim pletivima vrlo su ugodni za nošenje. Ne mijenjaju svoj oblik i nakon višekratnog odijevanja. Stabilne boje ne sadrže u sebi azo bojila i antialergijska su.

A novi modeli kolekcije jesen – zima? Da, drage naše dame upravo su snimljeni u jednom posebnom poslovnom okruženju. Nekoliko modela mogle ste već vidjeti na slikama sa snimanja na Facebooku i Instagramu, a ostalo ubrzo…

Mako snimanje kolekcije

Očekujemo Vas drage dame sa velikom nestrpljivošću i radošću na svim našim prodajnim mjestima i prodajnim mjestima naših zastupnika širom cijele Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

A do tada, kao i uvijek pratite naše novosti na Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn i Pinterest profilima!