Mako ljetne večeri

Ljeto je u punom zamahu. Nema ljepše provedenog dana od kupanju na Dravi, sunčanja i ugodnog ljenčarenja – tko može!!! Kraj dana zalaskom sunca donosi nam prelijepe ljetne večeri pune mirisa sunca, dravskog pijeska, vode, zelenila i cvijeća oko nas. Lagane šetnje, pokoji sladoled ili hladna cuga na terasama kafića u veselom društvu. U toplini ljetnih večeri, drage moje dame, moramo biti svježe i lijepe, preplanula tena, a u tome Vam sigurnost pruža nježna i prozračna odjeća. Upravo po tom pitanje brinemo u ovim vrućim danima u Mako-u, pripremajući vrijedno odjeću za Vas. Svaka haljina, suknja, bluza, majica, hlače – napravljene su sa ljubavlju, vrijednim rukama naših djelatnica. Iako već uveliko radimo na jesenjoj i zimskoj kolekciji, uvijek dopunjavamo i našu ljetnu liniju Summer energy 2016.

Iz ove naše kolekcije 2016. predlažemo Vam manji izbor za ljetne večeri:

– Prekrasnu haljinu modernog dizajna sa prugama u raznim smjerovima a time nježno ističu Vašu liniju. Izrađena od mekog prozračnog materijala koji ugodno prijanja uz Vašu figuru. U ponudi je u više boja (plava, crvena i crna), a vi samo odaberite prema vašim željama.

Mako artikl 3167932

– Udobne lepršave hlače, proširenih nogavica prema dolje, u ponudi u nizu boja i dezena (crna, tamno plava, zelena, crno-bijelo etno cvijeće).

Mako artikl 3167950
Uz ove super hlače predlažemo nekoliko kombinacija:

1. S tunikom jednako udobnom, mekom stilu, kratkih rukava i u bojama koje je lako uskladiti uz boju hlača (zelena, bež, crvena). Možemo je nositi i u dnevnim i večernjim ljetnim aktivnostima ili predivnom bluzicom sa decentnom čipkom duž izreza, ramena i kratkih rukava. Vrlo elegantna za večernje šetnjice, koktele i susrete s dragim ljudima.

Mako artikl 3167928
2. Posebnom bluzom specijalnog kroja, koso rezanim donjim rubom, u crno-bijeloj kombinaciji boja. Idealna za tople ljetne noći, lepršava i upravo samo za Vas kreirana.

Mako artikl 3167903

Drage naše dame ovo je samo nekoliko prijedloga, a na Vama je slaganje modela po Vašim željama i u osobnom stilu. Za svaku pomoć stojimo Vam na raspolaganju, kao i uvijek u našoj poslovnici Divaltovoj ulici 91.