Mjesec darivanja u Makou

Mjesec lipanj bio je mjesec nagrada u Mako-u! Za naše drage dame bili smo puni iznenađenja, a za svaku kupnju očekivala Vas je lijepa nagrada. Ukoliko ste poželjeli neki od modela naše ljetne kolekcije (sve ćete ih pronaći na našim stranicama) – svi su bili na akciji „-15%“, a ukoliko Vam je za oko zapeo još jedan dodatni model dobili ste i dodatni popust od 25%! Odlična prilika za obnovu naših lijepih „krpica“ za ljetne dane, godišnje odmore i ugodne šetnje uz obalu mora ili Dravu. Ali i to nije sve… nismo mogli zaobići ni Euro 2016. Iako je to obično muški dio zabave i mi smo dio navijačkog tima, uz našu reprezentaciju i vatrene dečke. Dodatni poklon kod kupnje modela iz ljetne kolekcije tako je bio navijači šal.

Summer Energy haljina

Strast navijanja povela nas je na organiziranje još dva kruga nagradne igre, a pobjednicima je Mako poklonio po dva navijačka šala. Sve akcije i nagradne igre bile su na web stranicama i Facebooku, a ne možemo skrivati radost obzirom na veliki odaziv.

Nagradni navijački šal

Nagradnom igrom nismo zaboravili ni naše drage dame iz područja bosanskog tržišta koje je za nas itekako značajno. Pobjednica je osvojila lijepu haljinu kao poklon.

Početkom mjeseca lipnja naša tvrtka učestvovala svojim modelima iz ljetne kolekcije na izboru za Miss Supranational. Modele su nosile upravo predstavnice Slavonije i Baranje. Djevojke su bile predivne i bez obzira na konačni rezultat, njihov nastup bio je poseban i zapažen kao i modeli koje su sa šarmom predstavile.

Predstavnice Slavonije i Baranje u Mako kreacijama

Ljeto se nastavlja u svom punom sjaju pa tako i mi naše drage dame nastavljamo sa akcijama ljetne kolekcije 2016. Sa nestrpljenjem Vas očekujemo u našoj poslovnici u Divaltovoj ulici 91., kako bismo Vas razveselili našim modelima i kompletnom uslugom.