„Djevojke u ljetnim haljinama volim…“

„Djevojke u ljetnim haljinama volim…“, pjesma koja nas podsjeća na pristizanje ljeta, koje će nas, iako možda ne izgleda tako, ubrzo ugrijati i pregrijati. Tada tražimo laganu, udobnu i nesputanu odjeću koja nam pruža prozračnost u takvim danima; lagane majice bez rukava, smjelih izreza ili udobne široke hlače sa trendi cvjetnim šarama. Ne smijemo zaboraviti lepršave haljine koje ležerno padaju oko tijela i dodaju svježinu kretnjama ili jednako tako lagane suknje lijepih boja i motiva. Sve ove želje i zahtjeve nastojali smo ispuniti našom novom ljetnom kolekcijom Divine 2016.

 

Svi modeli su u našim galerijama ili Facebook-u, a mogli ste ih vidjeti i na našoj vrlo uspješnoj modnoj reviji održanoj u Valpovu u krasnom okruženju Gradske kavane.

 

Kada nas ljetno sunce ugrije, upravo model br: 3167929 biti će onaj pravi; pružit će osjećaj sigurnosti, samosvjesnosti, ali i ugodnosti na svakom koraku. Lepršava je to suknja, koja nas podsjeća na doba rock’n’rolla, u prugastom dezenu s više nijansi boja (u ponudi) i visoko kvalitetne tkanine. Uz ovu suknju naravno da su neizostavne balerinke. Gornji dio pak zaokružuje prekrasna majica sa čipkanim detaljima u crnoj boji, a koju možete posložiti i s majicom ili bluzicom u bijeloj ili nekoj sličnoj boji. Uz malo modnih dodataka po vlastitom izboru: naušnice, ogrlica ili lijepa mala marama, čine upravo „malu damu“ po svim damskim zahtjevima ili još bolje „djevojku u ljetnoj haljini.“

 

 

Ukoliko želite odabrani model prilagoditi sebi, čekamo vas sa radošću u našoj poslovnici u Divaltovoj ulici 91., gdje vam možemo ponuditi i niz modnih dodataka. Veselimo se skorom susretu!