Mi smo za ljeto spremni, a vi?

Proljeće u nama budi želju za novim – ljepotom boja, veseljem i zrakama sunca. Napokon zaboravljamo tamnu stranu sumorne kasne jeseni i zime. Upravo u tom smjeru krenuli smo u Mako-u nižući novosti za naše dame svih godina, modnih stilova i ukusa.

Počeli smo akcijom „Proljetno čišćenje“ u našoj trgovini u Divaltovoj ulici 91., koja je održana početkom travnja, a prema Vašim komentarima bila je i zanimljiva i uspješna! Tijekom nadolazeća tri vikenda u mjesecu travnju organizirali smo u vanjskom prostoru uz proizvodni pogon naše tvrtke „vesele vikende“ koji su privukli naše mnogobrojne dame, omogućivši im odabir niza modela za predstojeće toplije, ljepše i vedrije dane. Cijene su bile privlačne i motivirajuće čemu svjedoče brojni posjeti ili još bolje ispražnjene police na našem improviziranom prostoru. Zadovoljstvo na licima kupaca kazuje kako su akcije bile pun pogodak, ali su i velika motivacija odnosno poticaj za dalje!

Slike sa prodaje

Posebno nas (i vas) se dojmila nova predivna Divine čarolija – „Principovac“ u prekrasnom prirodnom okruženju Iloka i naši novi modeli za ljeto 2016. Fotografije sa ovog sessiona dostupne su na našim stranicama, a posjetiteljima je ostavljeno uživati i odabrati nešto za sebe.

Modeli su namijenjeni nježnijem spolu, stalnim kupcima, ali i onima koji će to tek postati. Modna rješenja puna su razigranih i nestašnih prugica, cvjetnih detalja i probranih boja koje će zadovoljiti i one istančanog oka za stil.

IMG_2368

 

Posebnu pažnju privlači model plavo bijele kombinacije „šara“, stručno ukomponiranih u raznim smjerovima ističući dojam vitke linije koja često poslije zimskih mjeseci i nije idealna (artikl broj 3167921). U ponudi je isti model u nijansama crno – bijele boje.

 

Obzirom na dinamiku događanja u travnju, možemo samo obećati još zanimljiviji svibanj. Kao i do sada ostaje želja udovoljiti Vam u svakom pogledu sa izborom naših modnih prijedloga po prihvatljivim cijenama. Nestrpljivo vas očekujemo u poslovnici u Divaltovoj ulici 91 u Osijeku, ali i putem društvenih mreža ili pak elektroničke pošte.

Instagram

Facebook