Moda – svuda oko nas

„Moda, moda, moda…. svuda oko nas….“; obožavamo Josipu Lisac od prvog dana do danas, njezine pjesme i osebujan glas, ali posebno njezin specifičan stil odijevanja koji ju čini jedinstvenom i posebnom.

 

Moda je stvarno svuda oko nas. Okružuje nas počevši od one među klincima u vrtićima, školama, na radnim mjestima, ulicama grada, na mjestima okupljanja (kazališta, kina, disko klubovi…), pa sve do visoke mode koju rado pratimo na pistama Londona, Pariza ili Rima (npr. rado gledane stranice poput Elle ili Buro). Iz tog okruženja, samostalno stvaramo svoj svijet, svoju modnu sliku i imidž.

Kada nas majke još kao male „klinceze“ odijevaju u trendi, dizajnersku odjeću i sretne provedu ulicama grada, već stvaramo, htjeli mi to ili ne, naš modni stil. Daljnjim tijekom odrastanja uz sve što nas okružuje, a posebno kroz modne trgovine, butike, revije, internetske stranice proizvođača i ponuditelja modne industrije, stvaramo svoj stil odijevanja, koji naravno mijenjamo, što s modnim trendovima, što s godinama.

 

U Osijeku, u modnom poduzeću Mako d.o.o., pripremili smo posebni prigodni program za proljeće 2016. godine pod nazivom “Divine“. Za dame, poslovne žene, mlade i ozbiljnije, za svaku, sigurno ima zanimljivog odabira. Posljednjih nekoliko godina u modu su se vratili pleteni odjevni predmeti koji su svojim mekim i ugodnim dodirom na tijelu nezamjenjivi u svakoj prigodi. Stvaraju osjećaj udobnosti, sigurnosti, seksipilnosti i naravno ljepote. Upravo takvu odjeću izrađenu od prirodnih materijala nudimo u svom asortimanu. Najnovija ponuda za proljeće prikazana je u predivnom okruženju Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku.

Sve dodatne informacije ili posebne ponude možete pogledati upravo na našim web stranicama. Cijenjene dame, odaberite nešto za sebe i ponovite se s modnim rješenjem Makoa za svaku prigodu.